Art of Cutting Yellowfin Tuna в ресторане More & More

26 января приглашаем на первое в этом году шоу разделки тунца с берегов Шри-Ланки. Огромная рыба, мастерство владения ножом и исключительные срезы в исполнении шефа Дмитрия Дулова, спешл меню блюд из голубого тунца — все это ждёт вас на Art of Cutting Yellowfin Tuna в ресторане More & More

Не пропустите! 

Сбор гостей в 20:00.

26 қаңтар күні Шри-Ланка жағалауынан ауланған биылғы жылдың бірінші тунец өңдеу көрінісіне шақырамыз. Үлкен балық, пышақ шеберлігі және бас аспаз Дмитрий Дуловтың орындауындағы ерекше кесектер, көк тунецтен әзірленген тағамдардың арнайы мәзірі — мұның бәрі Сізді More&More мейрамханасында күтеді. 

Жіберіп алмаңыз! 

Қонақтардың жиналуы 20:00.

Телефон: +7(777) 700–20–51

Адрес: пр. Достык, 280