Art of Cutting Yellowfin Tuna в ресторане More & More
26 января приглашаем на первое в этом году шоу разделки тунца с берегов Шри-Ланки. Огромная рыба, мастерство владения ножом и исключительные срезы в исполнении шефа Дмитрия Дулова, спешл меню блюд из голубого тунца — все это ждёт вас на Art of Cutting Yellowfin Tuna в ресторане More & More.
Не пропустите!
Сбор гостей в 20:00.
26 қаңтар күні Шри-Ланка жағалауынан ауланған биылғы жылдың бірінші тунец өңдеу көрінісіне шақырамыз. Үлкен балық, пышақ шеберлігі және бас аспаз Дмитрий Дуловтың орындауындағы ерекше кесектер, көк тунецтен әзірленген тағамдардың арнайы мәзірі — мұның бәрі Сізді More&More мейрамханасында күтеді.
Жіберіп алмаңыз!
Қонақтардың жиналуы 20:00.
Телефон: +7(777) 700–20–51
Адрес: пр. Достык, 280